Kråkklänningen, två.Jo hej. Jag sitter här och
är upptagen med kråkklänningen. Ni tyckte jag skulle korta den och det tyckte jag också var en bra idé. Men nu är jag ju ingen Hanna som syr sin egen galaklänning eller Malin som är yrkespysslare, utan bara en Eva som är totalt ointresserad av handarbete, som saknar tålamod och som bara ryser av tanken på sidentyget i mina torra rivjärnshänder. Och jag har tråcklat kjolfanskapet hela kvällen och kommit en futtig fjärdedel och konstaterat att saxen vore det enda rätta men att jag saknar mod att börja klippa (!) sönder en klänning.

Det är det jag har funderat över denna sista novemberkväll, efter att ha fått terminens sista inlämningsuppgift inskickad. I stan köpte jag fyra krukor, soppåsar och ett knackkorvspaket.
10 kommentarer
Famo

Oj vad de är fina. Sådan vill jag också ha.På tal om skola har jag ännu raporter och tent kvar. Sista tenten 14.12. Och sedan kommer vi ännu att få en stor raport som skall göras under jullovat. Buuuuuu... Tänker skaffa mig en stor kalender 2012, för snart börjar nedräkningen på riktigt.

linnjung.com

Och jag som digga längden! Sprätta sprätta :) Nå nej. Kämpa lite till!

Felicia

Den där känslan av att klippa i något man köpt, betalt för känner jag igen. Känns ju helt fel att klippa i det.

Eva - Kakkakaffe

Famo:

Finns på plantagen. Jag har ännu en stor tent nästa torsdag samt en undervisning och så hoppas jag att jag har de andra två tenterna igenom, för annars blir det omtent den 12:e. Men snaaart! :) Och du ligger trots allt före mig.Linn:

Äh, kom inte och gör det ännu svårare här för mig nu :)Felicia:

Jaa, jag har ju inte ens klippt bort lapparna ännu. Om det nu sen skulle vara något billigt från H&M, men jag är så rädd för att jag förstör. Ska se om någon sömmerska skulle hinna idag.

Martina

Alltså va? Jag tycker du ska ha den som den är!

Alfva - i preggoland!

Jag tyckte inte alls längden såg så hemsk ut, men mycket möjligt att du skulle passa bättre i kortare. Och du är modig som i alla fall vågar försöka.

Emma

Jag sku gladeligen hjälpa dig med att sy om ni bara bodde lite närmare. :) så en helt annan sak: vi har fått låna en manduca till vår lapplandsresa, och dom är ju världens bäst! Ångrar att jag inte köpte en då Venla var liten. Men tack för att du gjort så bra reklam, annars sku jag aldrig ha kommit på tanken. :)

Hannasvirrvarr

Om det är till någon tröst så är jag en riktig fuskare ibland också. Har haft uppTEJPAD fåll nån gång i panik och flera gånger har fodret på insidan vid dragkedjan bara nålats fast. Så länge det ser snyggt ut på utsidan :)

Anonym

Hittade du någon som kortar av den?

Eva - Kakkakaffe

Emma:

Tack för omtanken. Du vet till nästa gång då ;)Hannasvirrvarr:

Nej, vilket avslöjande! :DAnonym:

Jo, jag förde den till en sömmerska idag.