Tipset. Två.


me&i har idag kört igång med sin sommarrea och många av vårkollektionens plagg säljs bort för -30-50%. Beställningar som överstiger 80 euro skickas dessutom utan postavgift. Man kan beställa genom att klicka på kartan och fylla i formuläret (eller om man gjort tidigare beställningar, så tar man kontakt direkt till sin försäljare).I samarbete med me&i.
7 kommentarer
Malin

Fick aldrig något paket från 'din' försäljare.. :( får göra ett nytt försök nu istället !

Eva - Kakkakaffe

Äh, det var riktigt dåligt. Jag skickade ju och du skickade ju?! Och hon tog upp dina uppgifter och beställningar på en blankett. Men du betalade ju aldrig något? Hoppas allt finns kvar nu och att det finns till lite billigare priser. Det finns ju en Annika här också som läser som och säljer om du inte klickar via kartan.

Malin

Jo, vi skicka båda två, sen skicka ja mina uppgifter igen men ingen betalning som tur va. Förhoppningsvis finns dom kvar :) sen till cyklarna, mailade dig om dom. Vill gärna beställa en till Victoria, men funderar vilja hjul som är bättre, vad är er erfarenhet ? (bor ju ändå i centrala Malax med asfalt på vägarna, men rör oss en del på grus också)

Eva - Kakkakaffe

Jadu. Mest en smaksak. Lufthjul rullar ju nog lite bättre, men punkteringsfria är ju ändå punkteringsfria... (Vi har ju av båda sorterna nu.) Men skulle kanske lägga en röst för lufthjul på landet - främst för grusvägarna. Ska jag lägga en sån då? Eller vad tror du? Beställningen i övrigt är noterad och okej!

Jenny

...o det kunde förstås inte jag motstå ;) blev bland annat wallymedallion klännngen till mig o S... Du o Celine såg så söta ut i den så... ;) men kanske inte så amningsvänlig?

Eva - Kakkakaffe

^

Haha, det funkade nog att dra ner urringningen. Kanske inte det mest praktiska, men helt fungerande;)

Malin

Yes, lägg en med lufthjul då ! Tack ska du ha !