Den fina.Jag tror ändå momma
tycker om oss rätt mycket. Hon är fortfarande kvar här och såvitt jag vet, så har hon inte tänkt lämna oss förrän Thomas kommer hem igen. Och inte mig emot. Hon är bara så bra. Som kronan på verket denna lördagskväll frågade hon nyss vilket godis jag ville ha och så traskade hon iväg till affären.
10 kommentarer
Gladamamsen

Va roligt:)Önskar mig också en sån mormor/farmor..tyvärr e ingen av dem så nära mig..:/

johanna

Tänk så värdefullt för barnen att få uppleva sin Gambemommo.. Underbart!michaela

Det är kärlek det!

Värmer mitt hjärta :)

Melli

En klar fördel med att få barn tidigt är just detta att barnen hoppeligen får lära känna också äldre släkt. Härlig momma ni har! Vad skönt att ha hjälp i vardagen! Har just varit ensam med mina 3 pojkar i 10 dagar och det har nog varit lite stressigt.

Eva - Kakkakaffe

Momma är också en sån som vi - vill att nånting ska hända hela tiden och har jobbat hela somrarna även de senaste åren trots att hon är pensionär. Hon är ju änka och ensam, och säger att tiden blir lång hemma.Melli:

Oj, det kan jag förstå. Det rullar ju alltid på nåt vänster, även om tröttheten har en förmåga att komma ikapp senare i ngt skede.

Malin

Vi har ju också den lyxen, att ha min mommo nära till hands . Å de e så otroligt roligt att Victoria får spendera så mycket tid med gambämommo.

Anki

Hej!

På tal om detta ämne tänkte jag ställa en fråga om din egen mamma, hon nämns aldrig i din blogg. Varför det? Vill du inte svara är det helt ok.

Tack för en fin blogg!

L8

Finaste Mommo! Läste föresten i tidningen att T sopade banan här på holmen :)

Mia

Underbart:)Det e jag också nyfiken på.HUr var din barndom..dina föräldrar och allt sånt :) Ni verkar så underbara och ditt barndomshem ser så fint ut :) Glad för er/din skull :)

Eva - Kakkakaffe

^

Mina föräldrar är skilda. Och resten är out of the blog.