Onsdagsfördelning.


Sålänge jag är i skolan och skrinnar, ska pappan ta ungarna på redskapsgymnastik men även sköta lunchkaoset och dagsovningen. Jag vet inte om jag direkt är nervös, men jag hoppas jag kommer hem till ett tyst hus. Vi syns.
13 kommentarer
Therese

Vilka underbara bilder, de gjorde min förmiddag =) Man kan ju inte annat än att le tillbaka åt solstrålen!

Veronica

Men, han är ju inget spädbarn mera :))) Go, så go.

Angelica

Så fina bilder (:

Mimmi

Härliga bilder!

En fråga om nåt heeelt annat: Vad e ditt råd angående en sån där cykel utan pedaler som Marius använde ifjol. E det för sent att köpa en sån till 3-årsdagen? Kommer ni att använda den ännu i sommar eller ska Marius lära sej med pedaler? I somras kunde dottern inte trampa trehjuling, men nu cyklar hon i full fart med en sorts moppe här inne. Funderade att det skulle va möjligt att färdas längre sträckor med en sån utan pedaler.

Eva - Kakkakaffe

Mimmi:

Jag är nästan 100 på att Marius får cykla sparkcykel i sommar ännu. Sen beror det på av fröken fräken tänker, om hon också ska sparka cykel - om hon får överta Marius och vi köper ny åt honom. Men jag motiverar sparkcykel ännu, dels för att vi har så många backar här och jag tror det blir för mycket för en treåring att hålla reda på att bromsa, trampa, styra cykel och samtidigt se upp för trafiken. Sen sommaren därpå kan han förhoppningsvis börja cykla riktig cykel utan stödhjul direkt. Ifjol cyklade ju nog Marius såna där 2 kilometers rundor lätt och även om jag inte tror att det skulle vara omöjligt för honom att kunna cykla utan stödhjul i sommar redan, så känns det säkrare för mig att hålla honom till sparkcykeln en sommar till... =)

Caroline

Sindre e så söt och glad! Noterade bara rubriken och tänkte bara upplysa dig om att de e onsdag idag! :D Hoppas ni får en trevlig dag hur som helst! :)

Eva - Kakkakaffe

Oj shit, är det onsdag idag?! Nolot.

Camilla

Egentligen borde det vara förbjudet att lägga ut så där söta bebisbilder på bloggen. Men du är förlåten för den här gången. :) Åh, vilken goding!! Vill nästan ha en själv. Men det säger jag absolut inte högt till maken. För det var han som tjatade till sig vår underbara (ännu ganska lilla) fyra. Fast nu är det definitivt stopp.

Moa

Ohh gullunge:)

Pernilla

Vilken söt lillebror ;)

tina

Finaste bebisen!

Lo

Gud vad lik han är sin pappa!

Crazyangel [mamma till Milton&Viggo]

Han är inte lik nån av dom andra barnen tycker jag, lr ?