När det blåser vårvindar.

Bild.

Wow, vad Sanna Nielsen har fint hår. Nästan så man blir sugen att klippa av sin långa svans. (Ända tills man inser att frisyren knappast stylar sig själv.)
7 kommentarer
Ica

Tänk att jag precis just satt och tänkte samma sak, och surfade på bilder av henne på nätet. Såg henne i tv och hon såg toppenfräsch ut. Jag vill också ha lika fint hår! :)

Eva - Kakkakaffe

Efter tio med Malou?:) Hon var så vacker!

jenny

åh men eller hur!

älskar den korta pagen sådär lagom fixad men ändå normal.. förstår du?! haha

men det är ju precis så det är att det inte stylar sig själv även om den inte ser överstylad ut. själv ser man ju ut som wasagubben om man inte stylar det när man har den längden.. suck ;)

Veronica

Så där brukar jag också tänka, men än har inte den frisyr kommit till mig som fixar sig själv och ser vacker ut. Så go råttsvans.... en gång i tiderna gick jag med ett fotografi med Simon från Duran Duran ( stora favoriter på mitt århundrade) och ville ha likadan kalufs som han, behöver väl inte berätta hur jag såg ut;)..

Annika

Jag har nästan samma frisyr just nu och nej, jag vaknar definitivt inte på morgonen och ser ut sådär. Har självlockigt så det kräver åtminstone plattång. Men det är värt mödan. Tillsvidare iaf.

Anna / Sand´s Drömmar

Så märkligt - igår tänkte jag på hennes hår och skulle leta efter en bild med exakt denna frisyr, men hann aldrig. Orsaken - för att ingen frisör fattar vad jag vill.

Eva - Kakkakaffe

Jenny:

Enda gången mitt hår skulle se ut sådär, är när jag (förhoppningsvis) skulle gå hem från frissan.Veronica:

Go råttsvans. Tror det är bäst att jag behåller min.Annika:

Jag köpte en plattång för ett par år sedan, inspirerad att börja hålla efter mitt hår. Sedan insåg jag ändå i något skede att mitt hår är världens rakaste och inte vill det böja sig med plattång heller. Behöver jag säga att plattången fortfarande ligger oanvänd i originalförpackning.Anna:

Vilken slump. Såg henne alltså i Efter tio idag i fyran, och håret såg sååå vårfräscht ut!