Så som jag shoppar.

Jag fick för mig att spana in rean ikväll. Halv sex. Och många butiker som stänger klockan sex.

En minut senare var jag på väg (vilken uppfinning den där ersättningen ändå är). Jag hade bara en tvåeuroing i plånboken, vilket betydde en timmes parkeringstid. Fast det räckte bra för mig, för jag är en sån där som avverkar en butik på två minuter.

Inne i VILA såg jag en mamma som såg väldigt chic ut med en sån där kort magblus som jag svor att aldrig använda mer efter min tid som Sporty Spice på deras guldtid i mitten av nittiotalet. Då jag gick i femman och sexan.

Den såg Hennes och Mauritzisk ut och jag försvann ut över gatan. Synade hylla efter hylla efter den.där.magblusen. Jag hittade (yes!), dock i fel färg men tog en i alla fall och orkade inte prova. På vägen till kassan gick jag förbi en ställning med dom där billiga linnena och nappade ett i förbifarten.

Sen köpte jag sex liter mjölk och for hem tillbaka. Magblusen var inte på rea.
5 kommentarer
Magdalena

Hallå! Halkade in här för en stund sen och har suttit och beundrat dina fina bilder och bloggen överlag som är intressant att läsa. Du blev ett bokmärke :)

Sköna varma dagar åt dig och familjen!

Emelie - PT och kostrådgivare

HAHAHA underbart!

Att vara någons fru

asg Bild på magtröjan efterlyses!

Jasmin 21 år 3 barns(mamma)

Du kommer bli stekhet i magtröjan :D

borde också ta mig en snabbis iväg på en shopping tur, då min garderob består mest av svart (??!) inte alls jag i dags läget!