Nya ullisar.

Bitte hon stickar och grejar och har många fina garner hon. Jag köper också fina garn ibland och skickar dem raka spåret åt momma. Sen tar det några dagar och så kommer det paket på posten. Handarbete är inte direkt min melodi. Men det satt fint med nya ullbyxor. Av någon konstig anledning är nästan alla Celines gamla ihoptovade ullbyxor för små åt vår knubbsäl.
7 kommentarer
Mia 18år - Mamma till William och Marcus

Vad fina :). Men är de inte lite varma på sommaren? Har alltid undrat de :P hehe.Kram Mia

Eva - Kakkakaffe

Mia:

Brukar man inte säga att ull värmer på vintern och kyler på sommaren:) Nä, inte vet jag, men han är nog mer svettig under fötterna.

petras

fina! vilket mönster använder du?

Eva - Kakkakaffe

Ingen aning. Jag printar mönster från nätet och överräcker dem. Fast jag fick med ett mönster från garnboden och jag tror nästan att dessa är stickade enligt det mönstret.

Bitte

:D

Vilka snygga ullisar! Ibland önskar jag att jag skulle orka med tygblöjor, men icke. Det är inte min grej, tyvärr. Jag har förresten en kille som verkar växa i lite samma takt som Sindre. :)

RosenbönaOm någon frågar om inte yllebyxor är lite väl varma på sommaren brukar jag kontra med att fråga om personen i fråga hellre väljer yllebyxor eller plastbyxor på sommaren :PJag måste fråga, vad är det för garn? Fint :)

Maria

Jättefina ullisar! Garnet är verkligen ljuvligt! Vad är det för något? Stickade ett par ullisar själv, men skulle vilja ha något mer melerat så där, de jag stickade blev liksom randiga.