Kvällspromenaden.

Som så mången annan gång företog vi oss en kvällspromenad till backarna, men ikväll var lite mer happening än vanligt på 'vår' väg. Och även om VM-rallyt intresserar föga, så är det lite häftigt att bo nästan första parkett.
6 kommentarer
Petra

Fina bilder som alltid!Vad är det du bär Marius i? Du har säkert svarat på samma sak tidigare men nu kände jag ett starkt behov av att veta-måse bara köpa en:) Var köper man den i Sverige?Hur länge klarar man av en treåring på ryggen utan att ryggen går av? Tacksam för svar!

Eva - Kakkakaffe

^

Det är nog samma manduca som skymtats på bloggen många gånger här tidigare. Hos oss är den nästan i daglig till alla och allt. Hur länge man bär en treåring beror ju förstås på hur stark i kroppen man är, men jag bar M ikväll en timme utan problem.

Marie

Petra, jag bor i Sverige och köpte en Manduca på www.knyt-an.se för bara någon dag sedan. Min 15-månaders flicka har alltid älskat att bli buren och Evas blogg inspirerade mig!Jag har aldrig tidigare handlat på Knyt-an, så jag kan inte rekommendera för eller emot, men nu väntar jag spänt på vår Manduca!Tack Eva för en superfin blogg! Jag har skrivit det många gånger och skulle kunna skriva det dagligen.Allt gott!

Petra

Tack Eva och Marie för hjälpen med Manducan! Lyckades fynda en billigt på Blocket (400 kr) och jag tror att vi komme bli supernöjda. Verkar lite svårt att göra så att barnet hamnar på höften bara, men jag får nog läsa instruktionerna IGEN! Tack igen för hjälpen!

Åsa - mamma till Tindra

Super fina bilder och tack för att du svarade på BeSafe bilstolen, vi var och kollade in en sådan igår och blev lite småkär :)

Tvekade ni nångång att köpa dom när de bara är godkända till 18kg? Eller hur tänkte ni angående det? Kommer ni satsa på en till bilstol efter? Vad väger Marius nu? Många frågor igen :)Ha en toppen dag :)

Eva - Kakkakaffe

Åsa:

Marius väger ca. 15 kilo. Han kommer att växa ur stolen på längden före han växer ur den på vikten. Och så länge stolen är bakåtsvängd, så är det inte på kilonet om det är 18, 19 eller t.o.m 20. Det är ifall stolen svängs framåt som 18 kilo är gränsen. (Det finns ju som sagt stolar som är godkända också till 25 kilo och detta gäller ju enbart om de är bakåtsvängda!) Beroende på när Marius nu växer ur sin bilstol, kommer vi eventuellt att fortsätta ha honom bakåt i en two-way. Men har ni kollat in Hi-Way II? Det är en ny stol som är plusgodkänd och verkar jättebra. Om den kommit ut i butikerna ännu?