Mötet.


Vi hade dom här ikväll. De fantastiskt fina och stolta storasyskonen. De lekte Rorri i korridorerna så det stod härliga till och jag var sist och slutligen rätt glad över att jag var tvungen att bli över natten* trots att jag försökte tjata mig hem. Jag misstänker att det dröjer en tid innan jag får njuta av så här slappa timmar igen. Det blir som man ställer det för sig.

*läkargranskningarna görs enbart på morgonen
31 kommentarer
Anette

Ett jättegrattis till hela familjen! :) Storasyskonen är säkert världens stoltaste!

Marit

Stort varmt grattis till er alla!! Njut av natten du/ni kommer säkert att ha fullt upp framöver :)

Eva

Grattis till lillkillen!Shit vad jag beundrar dig som har 3 barn under 3 år!! Du e min idol :) Jag som har fullt upp med min ena 9 mån tjej..HUR gör du?!Lycka till!!

Anonym

Å så fint! Passa på och njut av de slappa timmarna nu.

annelie

Jeeeee :) Läst ditt inlägg imorse före jag sprang iväg till jobbe, förstod direkt att det gått vägen när jag såg Linns inlägg nu när jag kom hem. Du är ju bara som gjord för att föda barn! Superstort lycka till nu och fint att mormor redan är på plats :)

linnéa

Det vill sig inte riktigt med kommenteringen på föregående inlägg så jag skriver Grattis, Grattis, Grattis! Här istället!

Anonym

Det vill sig inte riktigt med kommenteringen på föregående inlägg så jag skriver Grattis, Grattis, Grattis! här istället!

Eva

Massor av grattis! Skoj! Och vilka stolta storasyskon! Och vilken söt lillebror! Njut av lugnet på bb :).

Petra

Grattis i massor!

Melli

Det är nog bara så fint då syskonen träffas för första gången.. <3

Han får nog genast vänja sig vid liv & rörelse tror jag. Får de månne bra fart på vaggan där hemma?! ;)

Samla ni nu krafter innan vardagen börjar.

I

Härliga bilder. Grattis!

jeanette

Grattis till nykomlingen!=) du är ju som gjord att föda barn:) Lycka till!

jessika

http://jessika-whatagirlwants.blogspot.com/2011/01/photo.html en photo utmaning fördig :) Storasyskonen var säkert så stolta!

michaela

Å va stolta dom ser ut att va! Passa på och njut av det lilla livet ensam inatt, imorgon finns det många fler som vill gosa :)

Anne-Lie A

Grattis till er alla! Vad duktig du är och så söt han är!

Passa på och njut nu i natt och vila för det kommer nog att bli en bristvara framöver.

Det är längesedan jag själv fick barn och då lyckades jag att få 3 barn på exakt 3 år (dottern föddes på äldsta sonens födelsedag) och vet att varje minuts sömn och vila är guld värt.

Än en gång grattis!

Anne-LieMalin

Stort grattis! :D

ika

Grattis till er!

Mikaela

Jag måste säga att ni verkar vara en härligt avslappnad familj! Fint så! Ett stort grattis igen till er...

Johanna

Ett stort hjärtans GRATTIS till er och till DIG som burit och fött ännu ett barn! Du är så otroligt duktig, en verklig förebild för oss andra mammor!

Johanna

Ett stort hjärtans GRATTIS till er och till DIG som burit och fött ännu ett barn! Du är så otroligt duktig, en verklig förebild för oss andra mammor!

Jenni L.

Grattis grattis för den nya lillisen!! Fint gjort! Lycka till med dina 3 fina barn, du klarar det galant! Jag väntar på att min mage också nu snart skall ploppa...bf 21.2 ;)

Ulrica

Stort GRATTIS till en liten kille

ciss

Grattis till den lilla killen!

Vad skönt att ni hann in. Njut av natten och Lycka till i fortsättningen!

ida

Grattis till lill'knodden, ta väl hand om varandra!

Kristin

Grattis :)

annsoh

fin blogg! Hur är det med dig :)?

Hannah

De allra varmaste gratulationerna till dig Eva, å hela din familj. Vilken fin liten kille! Har annars följt med din blogg ett bra tag men aldrig kommenterat - nu om inte förr är det väl på sin plats! Gillar skarpt sin blogg.

Milla

För ovanlighetens skull så har man ej tid att kolla bloggar en dag, å va händer....;) stort grattis till hela familjen!! de här kommer att gå galant...fast, det tror ja nog du vet!

Mimmi

Stort Grattis till dig och hela familjen! :)

Hoppas att ni mår bra och att första natten gick bra :)

Hannah

Grattis till hela familjen! Du är duktig du, Eva! En kvinna av sin tid som bloggar från förlossningsalen nästan :) Lycka till i vardagen med tre små!

Camilla

Finaste storasyskonen! Hur hade pappan lyckats med påklädningen av dem då i din frånvaro? Det brukar ju bli lite skojigt ibland kommer jag ihåg. ;-) Lycklig hemresa sen!