En värmande present.


I postlådan fanns idag ett paket av goa Miia, som hade stickat de finaste yllebyxorna åt lillebror. Storasyskonen fick även ett fiskspel och amningsinläggen åt mig kommer väl till användning. Tack!
6 kommentarer
Anonym

Åh vilka fina byxor, nästan som man vill ha ett par egna och gå runt och skrota i nu på vintern :)

Petra

vilka fina bröstvärmare, är de i ull?

Henna

Hei! Hienot villapöksyt! Ja onnea pienestä tulokkaasta!Olisi kiva tietää, millä kirpputoreilla käyt täällä Jyväskylässä (ja mitkä on siis hyviä paikkoja tehdä löytöjä...)? Itsellä olisi tarvetta lastentarvikkeille, mutta ei oikein tietoa mistä kirpparilta lähteä metsästämään täällä Jyväskylässä. Voisit muutenkin kokeneena kävijänä antaa hyviä vinkkejä löytöjen tekemiseen kirpputoreilta... :)

Eva - Kakkakaffe

Kiitos Henna!Minä kierrän Silinterin kirpputori (siis Savelan S-marketin vastapäätä) aika usein kun asumme lähellä, mutta se on yksi parhaimmista kirpparista mielestäni, ja sieltä löytyy paljon lastentarvikkeita. Seppälässä Citymarketin vieressä löytyy Vekaratori, ja siellä myydään vain lastentarvikkeita (ja jonkin verran vaunujakin). En ole viime aikoina käynyt siellä, mutta siellä on yleensä ollut hyvää tavaraa (ja hyviä kestovaippoja voi löytyä sieltä). Suosittelen myös MLL:n ja Kiedo ry:n järjestämät kirpparit - niitä järjestetään vain muutamaa kertaa vuodessa mutta sieltä löytyy parhaat tavarat edullisesti. En tiedä onko kirpparia suunnitelmissa nyt kevään puolella, mutta Miia (linkin alla ylhäällä) ehkä tietää...?!

Miia

Minun suosikki kirppari on myös Silinteri, sieltä on tullut tehtyä hyviä löytöjä...Kiedon kirpparitapahtuma on syksyisin. Keväällä olisi tarkoitus järjestää Pienten Päivä jossa sitten myynnissä lastentarvikkeita ekologisessa hengessä :) (kestovaippoja, tee-se-itse tarvikkeita, kantoliinoja, lastenvaatteita yms.) Keväisin on kyllä aiemmin ollut useampikin MLL:n kirppari :)

Eva - Kakkakaffe

Miia:

Peukku =)