Dagens tokiga barn.

Celine. Fröken Pakikejje (=nakupelle). När ska hon börja använda kläder. (Eller: när ska hon sluta klä av sig.) När ska hon börja frysa.Sindre. Jag vet inte vad som flög i honom idag, men han skrattade, och skrattade, och skrattade. Och vi skrattade, för han såg så fånig (och söt) ut. Han är alldeles underbar, den där babyn.
18 kommentarer
Michaela

Alltså dendär andra bilden! Vau. Tänker på en lite äldre man som just blivit pansionerad och njuter av livet på typ en kräftskiva. Och nu menar jag absolut inget illa. Han ser bara för härlig ut.

Lotta

Haha, han ser nog för härlig ut Sindre. Finns det nåt härligare än babyskratt?! :D

Eva - Kakkakaffe

Michaela:

Jamen det är ju sant! :) Hur kan man se då där gammal ut som baby? Fast iofs "har han ju allt" - tjock, utan hår och utan tänder :)Lotta:

Nä, jag tror faktiskt inte det!

Towis - its about me wherever I am.

Helt underbara bilder!

Camilla - gravid med 1:an

Man kan inte bli annat än varm i hjärtat när man ser på dina bilder :)

Anonym

Vi har också en som helst springer utan kläder! Och min lillebroe stod nersjuken nästan till knäna i lera och tittade på täckdikningsarbete..... iförd enast shorts och det var bara 12 grader ute och han frös inte alls...

Jag tror attd et inte alls är ohälsosamt att vara utan kläder.... fast det ibland kan kännas hopplöst i klädrallyt.

Johanna

Sidre ser ut som en liten maffiaboss där han sitter och skrattar! :)

mej, 36v gravid

Lotta tog orden ur munnen på mig, finns det nått härligare än babyskratt??? :) underbart.

Jenny

Babyskratt ♥ (:

åsa

Sitter i samma sits angående kläderna. Albin driver snart mig till vansinne. Jag jagar honom i tid och otid med de förbannade kläderna som inte hålls på honom. Ser riktigt hur han än i vinter kommer att springa spritt språngande naken och tycka att det är skönt utan kläder på kroppen.Jag kan inte annat än skratta åt dessa Sindre foton :) Sån söt knubbig herreman!

Emma

Min store(snart 3) är precis likadan med kläder, han klär av sig vart vi än är och hemma springer han runt naken väldigt ofta!! Lugnt så länge det är varmt

Anna

Sindres skratt fick tillomed den tröttaste, mest förkylda småbarnsmamman att dra på munnen! tack Sindre, det behövde jag idag!!:oD

Veronica

hahha, säger som de andra. Sindre ser ut som en riktigt snobbig äldre gentleman som njuuuter. Lite som han i så skall det låta, (den förra progrmaledaren som jag inte minns namnet på, men som höll på med detta oliiiidligt spännande)FAST miljoner gånger sötare och charmigare :)

Malin

Helt underbara bilder! Ni har så fina barn, och att fånga ett sånt där gapskratt på bild är guld värt!

augustifamiljen

hahaha.. så söööt. Liten herre med stort hjärta ser det ut att bli av honom :)

Anonym

Är det det som menas med glad-i-maten? ;-)

Anonym

Ännu en gång påminns jag om Lasse T när jag ser foton av Sindre. Hans glimt i ögat och vissa drag.

Pauline Emilia

Haha, vilka söta bilder :D