Trevlig kvällslektyr

En sån här kväll, efter ha stått och sålt fisk nio timmar i bitande septembervindar, känns det rätt gemytligt att sitta framför kakelugnen och värma fötterna. Som grädde på moset kom Maria med fotoboken med bilder från vårt bröllop och fredagskvällen var fulländad. Aaah, vilken dag det var!
8 kommentarer
sofie

Hej!Måste fråga varifrån ni beställt er fotobok med bilder från bröllopet, vi har tänkt göra det samma, men inte riktigt hittat nån lösning vi gillar. Kan du tipsa?h sofie

Eva - Kakkakaffe

Den är från ifolor. PremiumBook torde den heta. Systern har beställt många böcker i samma format därifrån med gott resultat. De är dyrare, men dock är det väldigt fint när inte bilderna bryts i bokryggen.

Crazyangel [mamma till Milton&gravid]

Åh så fin! Jag håller fortfarade på med miltons ftobok han skulle fått för två veckorsedan när han fyllde två.. Hua.

Camilla

Jag älskar Ifolors fotoböcker! Men hittills är det bara släktingar som har fått såna av oss. Men snart ska jag nog belöna mig själv med några sådana också. :) Bara jag orkar välja ut bilder. Det finns liksom att ta av... Jättefin bröllopsbok!

Eva - Kakkakaffe

Camilla:

Jag sa det igår också. Att det var så skönt att boken ingick i fotograferingen. För det är så himla jobbigt att välja ut bilder bland tusentalet. Och ladda upp dem. Och få dem i kronologisk ordning. Eller enligt tema. Även om slutresultatet oftast blir fantastiskt.

sofie

tusen tack - ska kolla in ifolor!

Linda

Jättefina bilder!! :)

Anna

Så otroligt fin bok! Du är ju också så bra på att fotografera! Var har du lärt dig? Du har skrivit att du använder Photoshop, men endast med programmet kommer man inte långt om man inte kan foto"knepen", har jag märkt.. Kan du tipsa om någo bloggar eller dyl. som du lärt dig av?