Levi.

Barnen var lika suveräna som alltid och vi skulle inte ha kunnat klara den långa bilresan varken snabbare eller smidigare. Och så var vi oerhört nöjda över valet att köpa ny bilstol åt Marius.

>
Den sista biten var det alldeles tyst i baksätet och vi njöt av vackra vinterlandskap

Vi kom fram och inkvarterade oss i den stora men mysiga stugan, åt lite mellanmål och begav oss genast ut för bränna energi i små ben. Fadern begav sig förstås till skidspåret.


Här är massor med snö! Speciellt med tanke på att det bara är den sista oktober.

Och så blåste det hård och isande kall vind. Det var skönt att få krypa ner i vagnen och gå på promenad.

Vi gick en sväng i ett alldeles tyst och folktomt Levi. Det är tredje gången Marius är här, andra för Celine, och jag själv har varit ytterligare några fler.
9 kommentarer
Jessica

Oj, vad det såg härligt ut med snö:)

Petra

Det ser otroligt mysigt ut! Blir genast sugen på att resa bort med min lilla familj:) Tack för en jättefin blogg förresten! Har läst den i några månader nu men det är första gången jag kommenterar. Jag är så nyfiken, så svara om du vill: Hur många barn vill ni ha (om ni får önska)? Längtar själv till större familj och din fina familj ser så lyckliga ut!

Fotograf Sara Marklund

Sista bilden påminner mig om en julkalender, haha :D Ser sjukt mysigt ut!

Eva - Kakkakaffe

Tack för det.Vi skulle ha två barn. Sa vi. Och nu känner jag mig mer än nöjd med tanken på tre. Vill gärna få mina studier klara nu! Sen har vi många gånger insett att man inte kan planera livet färdigt i en kalender. Men tre barn är bra.

Hanna o Elliot o Nelli

Såna härliga vinterbilder!! Det är så man faktiskt längtar efter lite snö! ;D

Michaela

Dår ju sån vintersemester lust och oj vad härligt det sku vara att komma ner med snowboard för demdär backarna! Ha det så skönt uppe i snön.

Agnieszka 2barnsmorsan

Ni verkar ha det så himla mysigt, reser runt och ser så mkt fint... lite avis är man allt:)kramar

Malin & Elise

Vilka fina bilder :)vad är det för märke på åkpåsarna? nöjd med dom?

Linda

Oj vad härligt de ser ut!! Va så himla läng sedan ja va i lappland. Men när jag ser dom här bilderna längtar jag tillbaka. :)