Ordlek som tavla

Inspirerad av Sand's drömmar, gjorde också jag en tavla med halltema. Enkelt, billigt och lätt att byta ut när man tröttnar. Eller ett gör-det-själv-julklappstips.
10 kommentarer
Jenni

Åh, vad fint! :) Har själv suttit och försökt knåpat ihop en liknande tavla, men hittar inget bra program som gör att man kan skriva texterna åt olika håll och ändra teckensnitt, har du något tips på något program? :)

Eva - Kakkakaffe

Du kan ladda ner photoshops testversion i 30 dagar gratis.

Sen är det många som använder www.picnik.com. Photoscape är ett annat alternativ. Jag har ingen erfarenhet av ifrågavarande program så jag kan inte hjälpa dig mer än så.

Anna / Sand´s Drömmar

Tack för länken :)

Eva - Kakkakaffe

Anna:

Jag härmade dig helt kallt! =)

Jessica

Vilken bra idé!! p.s underbart att få choco med posten :)

mia

Härligt, men du ville inte vänta tills babyn anlänt? Så hans namn åxå får va med? :)

Gjorde du denna på Ifolor?

Eva - Kakkakaffe

Vi har en bra printer hemma, så det är lättåtgärdat:)

Hanna

Hej! Jag gillar det där "vår dammsugare står alltid framme", det är så mitt i prick (och samtidigt lite oväntat).Fin blogg du har, jag kom mig in hit tack vare nomineringen till bloggpriset.

Camilla

Jag trodde först att tavlan var från Isa Form (som den andra bloggen länkade till). Men du har alltså gjort den själv! Jättefin. :) För två år sen så beställde jag fyra tavlor från just Isa Form, tre olika till barnen och en familjetavla till hallen. Jag gillar verkligen hennes stil. Men vet du vad - din tavla är lika fin och t.o.m roligare. Och garanterat billigare. :)

Elin

Jättefin och kul att den är personlig! Om jag fattade hur photoshop funkade skulle jag garanterat vilja göra en egen, men hittills har jag inte ens fattat hur man tar bort röda ögon på kort, så det lär nog dröja några år.. Håller tummarna för att du vinner årets blogg så här i slutskedet också! Kram