Vad vi har gjort idag

Mallorca är ett paradis för cykling. Många små, charmiga och krokiga vägar med lite trafik. Perfekt för cykling.
.

Det hade igen regnat under natten och vi hamnade även under några regnskurar på dagens cykeltur. Stora delar av vägarna låg helt eller delvis under vatten.
.

Ungarna har somnat i en hög
.

Yrvaket
.

Första matpausen
.

Paus för trappgående. Hur många hundra trappsteg det var, vet jag inte.
.
.

Thomas lurade upp mig i ett berg. Det blev tung cykling i många kilometer.
.


Uppe på toppen började det regna häftigt och i kombination med hård blåst blev det mycket kall utförscykling ner igen.
.

Dagens andra matpaus företogs i Porte Pollenca under solsken med vacker utsikt.
.

Att det ändå inte är särskilt varmt, bekräftar Marius jacka.
.

Vi har haft veckans hittills bästa dag. Inte vädermässigt förstås, utan i form av en mycket lyckad cykelutfärd. I fem och en halv timme har vi suttit i sadeln och cyklat på krokiga småvägar i landsbygden. Däremellan har vi gjort små utflykter till fots och ätit god mat.
4 kommentarer
Susanna

Jag kan inte sluta glo på dina foton... Så otroligt fina kort du tar! Kan inte du göra ett inlägg om din utrustning; kamera, objektiv ja, rubbet. Använder du Photoshop mycket eller är bilderna "naturella" här på bloggen? Hur som, fantastiskt fina är de i vilket fall!

Eva - Kakkakaffe

Tack. Vissa redigeringar kan jag göra, oftast handlar det om uppljusningar av mörka bilder. Men alla bilder jag har tagit härifrån Mallorca är oredigerade.Visst kan jag göra ett inlägg, sen när jag kommer hem, även om jag anser mig vara väldigt amatör på alla områden fortfarande...

Camilla

Jag är också nyfiken på vilket sorts objektiv du använder! Du kunde ju börja extraknäcka som reserapportör. För inte ens ett ösregn som räcker flera dagar skulle kunna skrämma bort mig från en resa till Mallorca efter att ha sett dina fina bilder. :)Lycklig resa hem sen!

Camilla

Vilken härlig semester ni ser ut att ha. Vi var på Gran Canaria i november och nu börjar man bli sugen på att uppleva lite nytt igen. Fast först skall vi ju uppleva bröllopet och så även ni!

Ha en fortsatt bra semester!

Camilla