Den dagen.


Låg hela förmiddagen på min mormors kökssoffa. Hon stekte köttbullar och lekte med barn. Dukade till värsta lyxlunchen och matade barn. Sedan middagsvilade Marius för första gången utan tutt. Celine vägrade - på grund av att jag inte hade några tuttar med mig. Så hon klängde ett par timmar på mig i stället.

Sen kom vi hem och åt min fars 50-års tårta. Fortsatte till Marius gudföräldrar. Hem och åt. Kvällspromenerade i röda muminstövlar med 100 gånger "Platserna - färdiga - gå". Det är det enda sättet att få Marius framåt när han sätter sig på tvären. Han är redan tävlingsmänniska - född och uppfostrad av två tävlingstokiga föräldrar.

Därefter läggdags för barnen. Och choklad och friidrott för föräldrarna. Det var den dagen.
3 kommentarer

Ganska bra.

.

Kan meddela att jag luktar som jag brukar på fredagskvällarna, Möllematen var lika god som alltid, ungarna var totalt utslagna efter en halv Kolebackdag och tv:n visar friidrott i en skön soffa. Vi är ju stationerade i mitt kära hem nu.
2 kommentarer

Tänk om.

Tänk om vi också kunde göra som alla andra brukar göra när de åker bort. Hemmet lämnas perfekt städat. Kylskåpet är så när som tömt på alla färskvaror. Smörgåsar är bredda på det sista brödet och medtagna som vägkost. Tvättkorgen är tom. Alla sladdar och kontakter är urdragna, fönstren stängda. Sängarna bäddade. Någon är vidpratad att vattna blommorna och ta in posten.

Jag antar att vi är för mycket på resa. Jag dammsög upp den värsta sanden innanför dörren.
5 kommentarer