Om mig

Jag heter Eva Ramstedt och är en 25-årig glad och lycklig kvinna, mamma och fru, som har fött tre barn inom loppet av 2 år och 8 månader. Jag är uppvuxen i den lilla byn Molpe i Österbotten. Flyttade hemifrån som sextonåring för att gå i idrottsgymnasiet där jag också träffade han som blev min man. Sedan sex år tillbaka bor vi mitt inne i landet i den helfinska staden Jyväskylä och hit flyttade vi på grund av studier. Men nästa sommar är vi tillbaka som österbottningar i vårt alldeles egna gula hus i Molpe.


Vårt liv kretsar mycket kring idrott då min man fortfarande hoppas bli världsmästare i längdskidåkning och däremellan jobbar han med sitt företag som säljer skidprylar och tränartjänster. Jag själv siktar på comeback i Vasaloppet 2012 och hoppas att jag kan titulera mig gymnastiklärare före jag fyller trettio. Och så bloggar jag.


Jag tycker om att äta och laga mat. Jag shoppar för mycket barnkläder från nätet. Vi använder tygblöjor och hoppas att våra ungar inte behöver gå till dagis ännu på många år. Och så önskar jag mig städhjälp, ett eget hus med Marimekkoinredning och lite mer tid.


3 kommentarer
. Pjumas. ♥

Först och främst måste jag gratulera er till er fina pojke :)Läste att du också bor i Finland :) Själv bor jag i Södra Finland, i Borgå :) Alltid kul att hitta bloggar från Finland :)

Tror jag skall lägga till dig på bloglovin' :)Emelie Rommedahl

Läste att ni bor i en helfinsk stad, talas det noll svenska då? Talar ni finska då? :) alltså lär barnen sig finska, hehe!

Helena

Hejsan! Hittade din blogg precis just nu och såg ordet Molpe och jag blev prenumerant på en gång!

Min pappa är från Molpe och vi har sommarstuga där och jag åker dit varje sommar. :-)

Vad kul! Nu ska jag läsa lite mer om vem du är!

Kram Helena (född i Gamla Vasa men bor i Solna i Sverige).