Morgonfeelis i bilder


Det är värdelöst, det har alltid varit värdelöst och det kommer alltid att förbli värdelöst att stiga upp före klockan ens är sex - morgon efter morgon efter alltför få timmars nattsömn. Inte ens Barnkanalen har börjat då.Glädje är ändå två pigga och glada ungar och småningom blir man själv också människa igen. (Kaffet är som vanligt kallt.)Alltid två ögon och två händer för lite."Ääh, ääh..." fräser Marius när han tömmer kaffekoppens bottenslurk. "Kakkaaa".Mostern städade till veckans finaste diskbänkUngarna producerade skit utan dess like och under en timmes tid gjorde jag inte annat än bytte blöjor, tvättade pottor och torkade rövar. Celine har varit hård i magen i några dagar och idag släppte äntligen proppen. Även Marius var okakkad igår.Och vintern, den fortsätter.

4 kommentarer
Anonym

Varför lägga dem så tidigt... När du inte själv är på hugget att stiga upp vid 6....?

Eva - Kakkakaffe

Oberoende läggningstid vaknar han samma tid. Men han brukar trots allt sova till närmare sju - denna vecka har bara varit extrem tidig varje morgon. (Största problemet är väl att jag själv sitter uppe och ugglar för länge.)

Crazyangel [mamma till Milton&gravid]

Milton har oxåvart sådär.. Men nu senaste månaderna om han vaknat vid6 har jag helt enkelt gett han en vällingflaska i sin säng och gått och lagt mej igen. Efter en havtimmes protester brukar han somna och sova fram emot åtta. Men förstår att dte kan bli svårt när han har en vanlig säng nu och kommer upp själv..

Eva - Kakkakaffe

Ibland lägger vi tillbaka honom i sängen, men oftast kommer han tyst som en mus till vårt rum för att där slå på sirenerna, och syrran som är precis lika känslig för ljud som Marius, vaknar ju hon också. Så fastän man skulle få Marius tillbaka till sin säng, så har vi ju också då en pigg tös;)Den enklaste och mest logiska lösningen: Mamma. Gå. Och. Sova. Senast. Kvart. Över. Tio. Yey!