En god avslutning på veckan


Vi frossade i chokladtårtor och Marius vräkte i sig crossiant innan moster Åsa begav sig hem igen. Även fadern anlände hem efter sitt tävlingsveckoslut för en stund sedan.

2 kommentarer

Dagens träning:

Fyra kilometer vagnsskuffning på oplogade vägar. Dubbelvagn.
Fart: Låg
Medelpuls: ca. 155 slag/min
Känsla: Trött, tungt

Egna kommentarer:
Thank you Lord för att vi har en lätt och enkel vagn med stora, luftpumpade hjul. Jag behöver inte harmas över den snoffsiga iCandyn eller denna med obefintliga framhjul och ej heller denna.


1 kommentar

Morgonfeelis i bilder


Det är värdelöst, det har alltid varit värdelöst och det kommer alltid att förbli värdelöst att stiga upp före klockan ens är sex - morgon efter morgon efter alltför få timmars nattsömn. Inte ens Barnkanalen har börjat då.Glädje är ändå två pigga och glada ungar och småningom blir man själv också människa igen. (Kaffet är som vanligt kallt.)Alltid två ögon och två händer för lite."Ääh, ääh..." fräser Marius när han tömmer kaffekoppens bottenslurk. "Kakkaaa".Mostern städade till veckans finaste diskbänkUngarna producerade skit utan dess like och under en timmes tid gjorde jag inte annat än bytte blöjor, tvättade pottor och torkade rövar. Celine har varit hård i magen i några dagar och idag släppte äntligen proppen. Även Marius var okakkad igår.Och vintern, den fortsätter.

4 kommentarer