Med 80 centimeter långa skidor på fötterna

Ok, nu kanske ni sitter och himlar med ögonen och suckar över att det inte finns något mellan mina öron, men jag kan berätta att det gick alldeles utmärkt att vara gravid i vecka 35 och skida slalom med en 2,5-åring. Bortsett från att den unga åkaren helst skulle ha velat åka störtlopp och bortsett från de tre utbrotten; när vi skulle bort från backen, när vi skulle lämna tillbaka skidorna och när vi skulle lämna skorna.
15 kommentarer
Kaisa

Meilläkin on suunnitelmana kokeilla laskettelua tänä talvena Laurin kanssa. Olen kyllä saanut ihmettelyä ja päivittelyä osakseni, kun aion raskausaikana ja pienen lapsen kanssa lähteä rinteeseen. Mutta voihan sitä kaatua kävellessäkin...

Eva - Kakkakaffe

Mä olin jo melkein kaatumassa oman olohuoneen lattialla tänään, kun astuin jonkun hemmettin lelun päälle - eli se kaatumisesta.

Emilia

Helt rätt! Det bästa mamma och pappa gjort var att lära mig åka slalom så fort som möjligt :-D Dom satte ett band runt magen och höll i mig som en hund.

Eva - Kakkakaffe

Det jobbigaste var att få av och på egna pjäxor.Marius skulle nog också behöva ett band, måste ta det en ny gång.

Jennie

jag tycker om ditt sätt att skriva. det märks att du är finlandssvensk, och det menar jag inget illa med! svårt att sätta ord på min mening, men på något sätt är det sötare än rikssvenska ord. jag är själv finlandssvensk, men har nog förgiftats för mycket av Sverige tror jag..

anonym

du e såå cool!

lilla frun

du är häftig! jag vill bli precis som du! det här är min favoritblogg och den följs flitigt! hälsn. maria

Pia

Va du e tuff som vågar och orkar i backen så långt in i graviditeten. De sku no int ha vari nåt för mig i förra vintern då jag var i samma skede som du är nu. Att ta sig upp för trapporna upp till vinden var redan helt huvudlöst tungt... ;)

Linda

Det är bra att vara aktiv om man kan och göra det man vill och klarar av oavsett vad andra tycker. so you go for it!

Jag undrar lite vilka vantar Marius och celine har, flera eller? Är det ngt särskilt bra märke som är bra?

Smörjer du deras kinder med salva för kölden? Min son blir så torr på kinderna efter att han är ute i lite kallare väder.

Sarah

Så roligt det ser ut :). Själv e jag i v 32 och orkar knappt upp för källartrapporna :P. Du e väldigt tuff.

Annars undrar jag, får du fast dina ytterbyxor? Jag får ha makens och inte ens dom går fast.

Eva - Kakkakaffe

Jennie:

Jag skriver nog rätt rakt och "oinlindat" - delvis för att min modersmålslärare i gymnasiet alltid påpekade att man skulle lämna bort alla onödiga ord :)Anonym:

Cool och cool... Ibland undrar jag nog själv vad jag riktigt är.Lilla frun:

Om du lämnar bort min tankspriddhet, min slarvighet, mitt dåliga tålamod och min glömska så då kan du bli ganska bra! :)Pia:

Ryggen är nog lite trasig, men det funkar.Linda:

Vi har bara Rasavils handskar - tycker de är bäst av alla vi har provat. Men Celine fryser nog mest om händerna var och varannan dag (har vanliga vantar i hennes också) i alla fall. Det är väl mest för att hon rör på sig så lite ännu när vi är ute. Kinderna smörjer jag nästan aldrig - men undviker att tvätta deras trynen så långt det går. Några gånger har jag tagit till Helosan innan läggdags.Sarah:

Jag får inte fast mina ytterbyxor;) Men de har hängslen så de hålls upp i alla fall. =)

Marre

Du är nog cool du! Alltså hur ORKAR du? Vilken superkvinna! :-) Har nyligen börjat följa din blogg, tittade igenom årskrönikan och sitter bara och tänker...var får kvinnan kraft? Två småbarn, gravid, reser ensam med barnen och verkar alltid ha massor på gång! Hatten av för det! Underbar blogg som ofta uppdateras dessutom! Wooow säger jag bara! :-)

Miia

Vau! Oliko Marius ensimmäistä kertaa rinteessä? Meidän vajaa 3-vuotias ei ole vielä suostunut laittamaan edes tavallisia suksia jalkaansa...

Therese, Henry & Charlie

Haha, åh vilka härliga bilder! Det är ju sååå roligt att åka skidor :) Vi ska dock vänta med H till nästa år, då är han ju tre, känns lagom. Jag var tre när jag började åka slalom, fick stå mellan pappas ben och åka, då styrde ju han mer eller mindre, jag "åkte" med :) Men det blir nog lite svårare för dig att göra så, med söta magen ivägen... :) Men om ett par månader så!Gott Nytt År!

Alma

v. 35?? sådär såg jag ut i vecka 10 typ!