Aftonen.


Celine med sina myror i arslet såg till att vi slevade in vår nyårsmiddag i raketfart utan vare sig förrätt eller efterrätt.


Att titta på andras fyrverkerier i hamnen var betydligt roligare. Sen somnade de små barnen som två änglar och vi ska bänka oss i soffan framför Hangover. Ingen av oss orkade till butiken idag, så apelsinjuice och pepparkakor är väl det som på sin höjd finns i skåpen. Gott nytt år på er!
10 kommentarer
Mari

Gott nytt år! Ser fram emot det nya året med nya blogginlägg av dej :)

Ica

Jeee, så det blev Hangover, nice! :) Hoppas ni gillar den!

Marie

Det låter som att du beskriver min nyårsafton :)Gott nytt år på er!

Famo

Gott nytt år 2011! Hoppas det blev första kommentaren på år 2011 i din blogg. Alla har vi våra nöjen :)

petra

De där myrorna verkar svåra att bli av med vi har dem även här ;)

Michaela

Måst nog ännu kommentera om att vårt nyår såg nästan helt lika ut, förutom att ungen inte alls ville somna. Så när vi sku äta lite nyårsmiddag så satt han slutligen med och åt all tomat från salladen och slockan först efter halv 10 vilket gjorde att jag slockna i mitten av vår film för att hur länge som helst orkar jag ju inte vaka. Gott nytt år till er!

Eva - Kakkakaffe

Michaela:

När blev vi 24-åringar och så tråkigt folk? =) Äh, vad fan - jag har alltid tyckt att nyår har varit överskattat och en massa stress och press att man måste vara på någon 'superfest'. Vi har därför mycket sällan firat nyår nämnvärt och bra går det ändå.

Jånna

Gott nytt år! Här fixade vi förrätt och varmrätt, men sen var vi så trötta och mätta hela familjen så vi skippade desserten och äter den idag istället :) Två av tre barn höll sig vakna till tolvslaget, vi glodde på Shrek-filmer hela kvällen, glammigt värre! ;)

Linda

Hej.Har precis hittat till din blogg och suttit och tittat igenom den och funderar vad det är ni använder för sele? Den verkar gå att ha både framåt och bakåt och ni verkar vandra ganska mkt så den verkar hållbar.

Eva - Kakkakaffe

Hej Linda - och välkommen!Här har jag sammanfattat det mesta om bärselen:

http://kakkakaffe.com/2010/september/utkast-sept-1-2010.html