Aftonen.


Celine med sina myror i arslet såg till att vi slevade in vår nyårsmiddag i raketfart utan vare sig förrätt eller efterrätt.


Att titta på andras fyrverkerier i hamnen var betydligt roligare. Sen somnade de små barnen som två änglar och vi ska bänka oss i soffan framför Hangover. Ingen av oss orkade till butiken idag, så apelsinjuice och pepparkakor är väl det som på sin höjd finns i skåpen. Gott nytt år på er!
10 kommentarer

Julafton.

Yes, NU är jag på banan igen!
14 kommentarer

Rådgivning: vecka 35.

Hon verkade ha himla mycket överflödstid idag, min rådgivningstant. Vi satt nämligen och pratade dittan och dattan i fyrtiofem minuter. Fast å andra sidan har jag sprungit dit hälften så få gånger som jag gjorde i första graviditeten.

Vi pratade lite amning och förlossning. Jag har tidigare positiva upplevelser av båda. Vi pratade syskonskap och svartsjuka. Jag är inte rädd för att det skall vålla problem. Vi pratade parförhållande och kärlek. Jag anser det rätt stabilt. Vi pratade mitt mående och min ork. Jag mår bra men är ganska trött och tror att det lättar när bebisen är född.

På pappren är graviditeterna en kopia av varandra. Samma blodtryck. Samma hemoglobin. Samma viktuppgång. Samma hjärtljud. Samma SF-mått. Samma urin. Fast jag hade gått ner i vikt sedan senast, trots allt julmatsfrossande. Och det var kanske inte önskvärt. Huvudet var fixerat, långt ner i bäckenet och jag fick hem pappret som skulle ifyllas inför förlossningen och allt blev plötsligt mycket mer verkligt. Kanske blir nästa besök om tre veckor det sista.
3 kommentarer