Vad vi är världsbäst på.

Samtidigt som vi avslutar packningen i Mallorcaväskorna, packar vi resten av våra tillhörigheter i bröllopsväskorna. Om vi utgår ifrån att vi kommer hem som vi ska, så har vi ett dygn hemma innan vi åker till Österbotten. Det finns troligen inga andra tok som kommer hem från södernresa en vecka före stundande bröllop, men det var inte riktigt så vi hade tänkt heller.
8 kommentarer
Camilla

S Oj, ja men ett helt dygn hinner man ju massor på :-)

Då är det ganska nära nu med andra ord!?

Lycka till med allt.

Camilla

Emma

Ha en supersemester! :) Och hoppas allt går enligt planerna. :)

Elin

Hoppas att ni får en toppen semester! Njut!Vi ses snart!

Cami

Njut av semestern å kom ihåg att sola i samma sorts "urringning" som brudklänningen;)

Eva - Kakkakaffe

Tack, tack alla. Om vi kommer oss iväg. Och förutsatt att solen lyser någon dag - det ser mörkt ut enligt rapporten iaf.Men vi ska iaf njuta av att inte behöva pylta på utekläder.

Matilda - Livet som ung tvåbarnsmamma

Ha en jättetrevlig semester, och hoppas att ni får några soliga dagar iallafall ;)

Beatrice

Ni kommer att vara vackert solbrända och utvilade när bröllopet står för dörr. Jag tycker att det är ett bra beslut att fara till Mallorca trots att det kanske blev i senaste laget men man kunde ju inget åt askan.

Har du kollat in bloggen http://angelicaee.blogspot.com/

En svensk tjej som är gift med en kille från Finland och de bor med sina tre (fjärde på kommande) barn på Mallorca. Hon är precis lika positiv, pigg och glad som du också verkar vara.

Kram Moster

Famo o faster

Klänningen har kommit och den var som sydd för henne. Vilket den ju var. 2 cm för lång men det grejar vi med klackskor. Hon bara lyser av glädje.