Fy tusan vad det är tungt att resa

Vid ankomsten i Mallorca. Marius och Celine samsas om utrymmet i vår lånade vagn.


Resan var tung. Det började med trög incheckning på flygfältet som resulterade i minimalt med överflödig tid. Ett totaltfullt plan, minimalt utrymme och en unge i varsin famn som vägrade sova. Mycket väntande och köande, vilket inte är Marius melodi. Men egentligen förlöpte allt utan problem (och Marius reste hela dagen utan blöja!). Nu ska vi sova och hoppas på mer energi imorgon.

 

3 kommentarer

Vänta - dagens överskattade ord

En lång väntan på check-in. En väntan på säkerhetsgranskning. En väntan på boarding. En väntan på bussen. En väntan på att planet skulle lyfta. En väntan på att planet skulle landa. En väntan på att slippa ur planet. En väntan på väskorna. En väntan på att alla resenärer hittar till rätt buss. En väntan på incheckning på hotellet.

 

Sen var vi äntligen framme.

1 kommentar

Vad vi är världsbäst på.

Samtidigt som vi avslutar packningen i Mallorcaväskorna, packar vi resten av våra tillhörigheter i bröllopsväskorna. Om vi utgår ifrån att vi kommer hem som vi ska, så har vi ett dygn hemma innan vi åker till Österbotten. Det finns troligen inga andra tok som kommer hem från södernresa en vecka före stundande bröllop, men det var inte riktigt så vi hade tänkt heller.
8 kommentarer