Dagens dop


Det var inte lätt att få till en familjebild där alla skulle vara till sin fördel

En lång dag är till ända. En dag som inleddes med den sista städningen och de sista förberedelserna. En dag som avlöstes av folk som kom och gick från tidig förmiddag. En dag med mycket stoj och stim. Och en dag som Celine döptes in i den kristna tron och fick sitt namn.

Det var ett fint dop. Fastän Marius bara hölls några få minuter framme vid altaret och resten av tiden var ute på egna vägar. Även Celine skötte sig utmärkt - ömsom sov och ömsom var hon vaken.

Efter dopet i kyrkan begav sig den tjugo man starka truppen till det närliggande hotellet och åt buffét. Våra syskon, sammanlagt fem, sprang turvis efter Marius i hotellets korridorer. Därefter förflyttade vi oss hem till oss, där vi bjöd på kaffe, tårta och andra bakverk.

En större bildkavalkad från dagens dop kommer i ett senare skede när jag hunnit gå igenom bilderna.

5 kommentarer
Evelyn

Vilken varm och fin bild på er familj. Och du är väldigt söt! =) Det verkar ha varit en fin dag för er. Skönt när allt flyter på som det ska!

Anu

Kiitos vielä kerran kivasta juhlasta! Suloiset lapset, hyvät herkut ja mukavat ihmiset. Näemme huomenna.Hieno tunnelmalinen kuva!

Eva

Vad skönt att det gick bra. Så fina ni är =) hela familjen samlad, det är inte lätt att få till bra kort då.

Mamma Russin

hejsan..:)vilket fint kort på familjen.. :)Jag gillar verkligen Yankee Candle ljusen.. Lång brinntid och de doftar underbart.. Tyvärr var det nog lite för stark doft på det jag köpte idag.. men så har jag näsa som en spårhund..:)kramisar

Suvi

Onnea Celine ja koko perhe! :)