Tack till er

Vet ni. Ni är nästan tretusen trogna läsare i veckan. Ni klickar er in på bloggen mellan sju- och åttatusen gånger. Ni lämnar mellan tvåhundrafemtio och trehundra fina kommentarer i månaden. Det tycker jag är lite tufft. Och också fascinerande - att så många människor finner intresse att följa oss i vår vardag. Jag kan inte säga annat än tack.

6 kommentarer
Sarah

Jag har aldrig kommenterat här förut men tyckte att det var dags nu :) jag kikar in på din blogg nästan flera gånger om dagen för att se om du har skrivit något nytt, orsaken till detta är att jag tycker din blogg är jättebra! Du varvar med med fina bilder, olika tips och skriver om din vardag men lämnar ändå inte bort jobbiga delar, du har en ärlig blogg och det är roligt att följa med er aktiva familj! Hoppas att du inte slutar blogga på ett bra tag ;)Hälsningar Sarah :)

Maggan

Det som är fascinerande är du och din vardag.. :)

Diana ♥

Tror du skulle gilla min nya tävling! =) Tävling med My first room som säljer interiör och inredning för barnrum, väggord och väggdekor om ett presentkort för 300 kr att handla för i deras söta webbutik! Delta jättegärna! =) KRAM

Jeanette

Jag har heller aldrig kommenterat, men är en flitig läsare för det. Tycker du skriver så bra. Oberoende om du haft en bra eller en dålig dag så är det lika bra skrivet för det, och det är faktiskt skönt att läsa att andra också har dåliga dagar ibland och att livet som småbarnsförälder inte alltid är en dans på rosor. :)

Anki

Håller med ovanstående, har aldrig kommenterat men du har en så "lätt läst blogg", tack vare att du så många, fina, ljuvliga bilder. Å så söta barn :)

Eva [Bland rosa och blåa tuttar]

Oj, vad ni överöser mig med fina ord. Tackar och bockar! Det motiverar och inspirerar.