Tack till er

Vet ni. Ni är nästan tretusen trogna läsare i veckan. Ni klickar er in på bloggen mellan sju- och åttatusen gånger. Ni lämnar mellan tvåhundrafemtio och trehundra fina kommentarer i månaden. Det tycker jag är lite tufft. Och också fascinerande - att så många människor finner intresse att följa oss i vår vardag. Jag kan inte säga annat än tack.

6 kommentarer

Mammaledig på riktigt

I eftermiddag skall jag ta några timmar mammaledigt och lämna över hela cirkusen åt pappa. Jag vet bara inte riktigt vad jag skall hitta på. En sen lunch utan barn i allskönsro skulle inte sitta helt fel. Ett biblioteksbesök kanske. Ett träningspass vore skoj. Eller simning - även om jag vet att jag bara skulle tänka simteknik. Och loppisrundor brukar vara avslappnande. Jag beger mig, mot obestämt mål och på obestämd tid hemifrån och lämnar mammarollen hemma.
2 kommentarer

Ur rytm

Så, hur gick natten för fröken som endast ammade tre gånger på hela dagen igår då? Icke bra, icke bra. Jag tappade räkningen någon gång efter den tredje amningen. Och inte är mina tunnor vana att producera mängder mjölk under nattimmarna heller. Så idag tar jag upp striden med dottern. Vi tillämpar ingen Ramadan med tillhörande fastning i vårt hushåll!
0 kommentarer