Kvällens turnisse!

Tävlingen är avgjord och denna gång så hade tvillingarna Tindra och Novas mamma Pia tur i lottningen! Grattis till dig! Åt alla er andra vill jag tacka för att ni deltog - jag önskar bara att jag hade fler priser att dela ut. Men det kommer nya chanser!
1 kommentar

Bambi på hal is


Dagen bjöd på årets första skridskotur på en icke så åkkomfortabel is full av sprickor. Men med rosor på kinderna smakade teet och bullarna efteråt extra gott och vi har åter igen haft en trevlig dag.
1 kommentar

Sitta hemma? Vi?


För två jon som överhuvudtaget saknar tålamod och som blir rastlösa av att bara titta på varandra, så ska vi trots allt förverkliga dagens planer som innebär skrinning med fadder Caroline på sjön. Min rygg är långt ifrån bra, men efter att ha begärt skjuts till de sju kilometrarna som skulle krävas att promenera med vagn, pulka, skridskor och hela faderullan, så känner jag väl att jag skall kunna glida runt på isen en stund. Jag bannas också över det oavbrutna snöfallet som hindrar solen att komma till sin rätt. Vi börjar ha så mycket snö här i stan nu, att jag inte ens minns att det under mina barnsdomsvintrar skulle ha funnits såhär stora snödrivor. Duktigt folket, ni har stoppat den globala uppvärmningen.
1 kommentar