Tummen upp


Jag handlar barnkläder nästan uteslutande från internet. Dels för att jag inte är särskilt road av att gå i affärer, dels för att jag tycker om den typ av barnkläder vars utbud är större på nätet. Idag blev jag extra glad när jag öppnade det paket som jag beställde i söndags, skickades på måndag och var framme idag. Två vackert inslagna paket i silkespapper med en personlig hälsning krönte ytterligare den utomordentliga service jag fick från denna nätbutik.

Kläderna är från fjolårssommarens kollektion och som jag suktade efter redan då, men lät bli att köpa eftersom Celine inte ens var född. Dessa två bodyn och två klänningar är i storlek 74 och borde passa perfekt inkommande sommar. Plaggen var rejält nedsatta och dessutom med principen ta 4 betala för 3.

Tummen upp för http://krumelur.jetshop.se/.
3 kommentarer
Lena

Tack för det tipset, imorgon ska jag titta in där (känns som om sambon borde få ta kommandot över datorn en stund nu...)!

Hur är det med frakten? Överkomligt?

Elin F

Vad fina de var! Pigga och glada!

Plagget med dalmatiner var riktigt häftigt!

Ha det gott!

Anonym

Lena:

Frakten var något tråkig (och krånglig) härifrån, eftersom man betalar en summa och sedan betalar hon tillbaka det som var för mycket. Dessutom skickade hon som rekommenderat brev, vilket jag inte anser vara nödvändigt. Maila henne och fråga - hon är snabb att svara (och säg att hon inte behöver skicka rekommenderat). Servicen är som sagt suverän. /Eva