Dagens äventyr

Marius skrevs idag in i sin första gymnastikgrupp, redskapsgymnastik. Och det var precis med sådan glädje och iver som jag trodde, som ungen klättrade, hoppade och sprang runt i den stora salen med nya saker som aldrig tog slut. Två pass i veckan á en timme är vad som väntar hela hösten. Svetten rann längs tinningarna på oss båda efter avslutat pass.
7 kommentarer
Eva

Låter som en jättebra aktivitet för Marius som verkar ha energi som aldrig tar slut.Hur går det för dig, några mer känningar på att lillasyster är på väg eller är det lugnt?

Eva [Marius mamma, med andra ungen på ingång]

Nej, inte egentligen. Det släpper nog blodblandad slem varje dag men till vilken nytta?! Och sammandragning, vad är det? Nej, jag går nog bara här, småfrustrerad och led.

Famo o Faster

Vi är smått avund på alla voltbanor, paavo-bommar och räck. Heja Marius!

jonna

åh, jag önskar att det fanns såna möjligheter där vi bor. hrönn hade älskat det!

Sofie - mamma till Casper

vad kul med gymnastik!

Har jag gått på när jag var liten...Det är jätteroligt och jätte bra för balans och smidighet.. :)

Eva [Marius mamma, med andra ungen på ingång]

jonna: Här i stan finns verkligen ett stort utbud av aktiviteter. Vi skulle gott och väl kunna tänka oss att bo här även i framtiden, men med våra yrken blir det mörkt på jobbfronten + att vi bor långt ifrån släkterna. Men därför tänker vi ta vara på allt som erbjuds också under de år vi bor här.

Eva [Marius mamma, med andra ungen på ingång]

Sofie: Redskapsgymnastik är antagligen den bästa och mångsidigaste av aktivitet/(idrott) ett barn kan hålla på med som liten.