Nytt i skrubben


Jag har liksom många andra hamnat i Tradera-träsket. Idag fick jag hem mina första "vinster" i form av en Molo-tröja och me&I -kortärmad i nästintill perfekt skick för 30 respektive 10 kronor. Trots att alla auktioner inte är öppna utom Sverige, finns det ett betydligt större utbud än på motsvarande huuto.net i Finland. Dessutom är utropsprisen på de finska auktionerna skyhöga och mycket lämnar osålt. Jag tackar alla rika stockholmsmorsor som köper mängder med märkeskläder åt sina barn, så att vanliga dödliga lantismammor som jag, med studerandeekonomi, kan passa på och fynda med ekotänk.
10 kommentarer
Elin (Edvinsmamma)

Älskar också trader!

Alltid roligt att göra fynd...och dom där tröjorna är jätte fina :)Kram

Nina

Aaagh! Nu har jag spenderat senaste halvtimmen på tradera. Jag som älskar loppisar och fynd! Tradera kommer bli en ny drog.

milla

Jepp, tummen upp för tradera=) Här ha vi å fynda en heeel del;) Glada vappen på er!!

MammaJezzica

Samma här :) Kan spendera timmar på att surfa runt på Tradera. Värst att frakten till Finland blir rätt dyr ibland. Nu har jag skickat några paket till släkten i sverige som jag väntar med spänning på i sommar :)

Elin

Nästan alla kläder jag köpt åt Isolde är från tradera + "vanliga" loppisar i Stockholm. Jag har ju tur eftersom mor och far bor där så blir frakten inte så hög.

Eva [Marius mamma]

Jo, frakt är ju ett stort minus. Kan ju ofta bli dyrare än själva plagget. Men postavgifterna är sjuttons så dyra i Finland också:( Tradera kommer det absolut att bli mer av för min del hur som helst.

Matilda - Mercedes mamma

hahha =)

ja på tradera kan man hitta mycke fynd ;)

Anna

fina :-)

Hoppas eran Vappen varit trevlig.

Anna

fina :-)

Hoppas eran Vappen varit trevlig.

fyndmorsan

"jag tackar alla rika stockholmsmorsor..." asg Bästa kommentaren ju! Jag tackar också alla dessa typer som betalar vad som helst för att vara först med det senaste.... jag inser ju att någon måste handla nytt till fullpris för att butikerna inte ska konka ...helt OK så länge denna NÅGON inte måste vara jag!