Valborg, valborg

Då sonen vaknade från sin middagslur begav vi oss till universitetet och tittade på mösspåläggningen av våran egen Paavo Nurmi. Därefter strosade vi ett varv på den livliga gågatan och tog oss en terasscokis i solen. Nu är vi mätta och belåtna och åter skall vi bege oss ut i solen. Då ungen sedan somnar, ska jag hoppa på cykeln och tillbringa några timmar i goda vänners lag.
2 kommentarer

Nytt i skrubben


Jag har liksom många andra hamnat i Tradera-träsket. Idag fick jag hem mina första "vinster" i form av en Molo-tröja och me&I -kortärmad i nästintill perfekt skick för 30 respektive 10 kronor. Trots att alla auktioner inte är öppna utom Sverige, finns det ett betydligt större utbud än på motsvarande huuto.net i Finland. Dessutom är utropsprisen på de finska auktionerna skyhöga och mycket lämnar osålt. Jag tackar alla rika stockholmsmorsor som köper mängder med märkeskläder åt sina barn, så att vanliga dödliga lantismammor som jag, med studerandeekonomi, kan passa på och fynda med ekotänk.
10 kommentarer

Med sirlig namnteckning

Ikväll var vi äntligen efter lång väntan och mycket ordnande av ägaren, och undertecknade hyreskontraktet. Maj är en månad som jag för tillfället inte alls ser framemot, eftersom det är lite för mycket av allt. Marius ettårsdag. Min födelsedag. Morsdag. Min systers student. En resa till Helsingfors. En resa till Pargas. En resa till Österbotten. Tre skolarbeten. Maturitetstent. En annan tent. Och en flytt. Och förstås tömning och städning av nuvarande lägenhet. Jag suckar och tar en dag i taget. Vi är ju trots allt fortfarande i april.
0 kommentarer