På hemlig resa

Bestämde oss igår kväll, ifall natten skulle bli bra, att vi skulle åka till Österbotten och Molpe. Jag ville gärna träffa familjen och visa vårt underverk. Efter morgonamningen satte vi oss därför i bilen och åkte de 330 kilometrarna till Molpe. Resan gick bra och prinsen sov så gott som hela vägen.

Hade inte berättat åt någon förutom åt pappa och systrarna att vi skulle komma, men det har ändå varit rätt mycket pådrag här hemma idag. Så våra "rutiner" har inte riktigt spelat som de ska, men det är väl sånt man får räkna med. Åker iaf hem tillbaka imorgon på dagen, så blir ingen lång visit.

Matdags!

image56
Vår underbara unge
4 kommentarer

Dagens funderingar

562376-55
Jag undrar vad som rör sig i den här gossens huvud

Datorn är knas och jag tror att vi har  fått ett större virus. Dags att köpa hårddisk. Skall iaf stänga av den nu och hoppas att den mår bättre en annan dag. Vilket är tvivelaktigt.
0 kommentarer

Ganska så tyst

Det händer inte så mycket för tillfället här i Jyväskylä. Tvättmaskinen centrifugerar och fåglarna kvittrar ute. Lillkillen ligger i skuggan på balkongen och sover. En promenad skulle sitta fint, men jag sparar den till eftermiddagen, eftersom man inte kan sova på balkongen då (solen gassar stekhett då). Vår son hade mycket att berätta i natt. Han babblade och babblade men tyvärr var mamma och pappa för dumma att förstå. Vi kan också ha andra kommunikationsproblem; ska blöjan bytas, är mannen trött, sällskapssjuk eller bara hungrig? Ännu har jag inte lärt mig att skilja på olika pitter (=gnäll)...

Ikväll får vi celebert besök av en viss Matu.

0 kommentarer