VM-rallyt har intagit Jyväskylä

Det osar rally i vår lägenhet. Loeb, Hirvonen och Solberg är bara några som gasar förbi på framsidan av huset och på balkongen hör man speakern ropa i kapp med bilarnas acceleration på Killeri. De låter värre än värsta åkerbilarna som avgasrörena saknas på, och varje gång de växlar så smäller det. I år ännu sover Marius gott, nästa år tycker han säkert det är betydligt häftigare.
0 kommentarer

Fler dopbilder

Hemma i Jyväskylä igen, efter många uträttade ärenden längs vägen. Hämtade cykel i Åbo, lämnade skidor i Tammerfors, tankade i Orivesi och hämtade skidor i Jämsä. Dessutom börjar ju rallyt här ikväll så det var massor av trafik.

Här kommer i alla fall några bilder till från dopet, klicka på dem för förstoring.

 Pargas stenkyrka som Marius döptes i
Marius i fammos famn, farbror och faster bredvid
Familjen Granqvist
Faddrarna Anna och Jens och lilla Filip
Fadder Caroline
"Gamlingarna"  som de själva kallade sig. Thomas farfar och farmor till vänster, min mommo i mitten och Thomas mormor och morfar till höger
0 kommentarer

Härlig sommardag

Dagen har vi tillbringat ute på Ramsholmen med släktingar, god mat, vattenskidåkning, sol och bad. Marius har varit ute på sin första båttur och det inte mindre än med två olika vrålåk. Imorgon skall vi in en sväng till Åbo och på torsdag bär det av hem till Jyväskylä igen. Då kommer jag att ladda  upp en massa bilder.
0 kommentarer